HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 august 2022. Câinii, revoltați pe prieteni

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 august 2022. O zi în care nativii vor afla cine le sunt alături în momentele dificile. Câinii vor fi revoltați pe prieteni.

Descoperă ce-ți rezervă astrele din zodiacul chinezesc. Pentru miercuri, 24 august 2022, se prevestesc momente de aflare a adevărului.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 august 2022. Ce se întâmplă cu nativii

Nativii vor ști cine sunt persoanele pe care se vor putea baza în orice moment. Citește în rândurile următoare horoscopul integral.

Șarpe

Șerpii pun piciorul în prag. Nu vor să se mai lase mințiți de nimeni. De acum încolo au de gând să spună lucrurilor pe nume.

Cal

Caii vor fi prietenii trădători miercuri, 23 august. Vor face o faptă condamnabilă unui amic, de care se va afla mai devreme sau mai târziu.

Capră

Caprele caută să se așeze la casa lor. Împreună cu persoana iubită vă strabate întreaga zi drumuri pentru o locuință așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Maimuță

Maimuțele vor realiza că nu au procedat bine bârfindu-și o amică către o alta. Ceea ce se va întâmpla nu va fi deloc pe placul lor.

Cocoș

Cocoșii simt nevoia să împărtășească un secret cuiva apropiat. Vor să se elibereze de o povară de pe umeri, care este tot mai greu de purtat.

Câine

Câini vor fi revoltați pe un prieten căruia i-au cerut ajutorul, deoarece nu vor primi un răspuns favorabil. Sprijinul va fi unul necesar.

Mistreț

Mistreții vor fi trădați de un apropiat. Acesta îi va înșela în legătură cu niște bani, iar Mistreții vor fi profund dezamăgiți.