HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Eforturi pentru Fecioară

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 4 – 10 iulie 2022 vine cu numeroase preocupări financiare, iar zodiile luptă pentru drepturile lor.

Marte intră în zodia Taur pentru o lună, anunță astrologul pentru Antena 3. În plus, cititorul în stele spune că este o perioadă în care semnele zodiacale își dau coate și multe dintre ele au succes și reușesc din punct de vedere material.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 4 – 10 iulie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Perioadă sub semnul alianțelor și relațiilor. Primele 3 zile din săptămână anunță întâlniri importante și discuții care cer diplomație și pledare pentru interese. Mai târziu se cere atenție către calcule financiare și există riscul unor pierderi. Weekendul este pentru călătorii.

Taur

Luni istețimea este pusă la încercare, se ocrotesc planuri și scopuri. Marte aduce forță și voință pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. În a doua jumătate a săptămânii ești creativ și independent. Joi, vineri și sâmbătă nu cedezi și nu renunți, știi care îți sunt drepturile.

Gemeni

Concentrare pe treburile pe care le ai de rezolvat, stai pe margine, nu intri în probleme. De miercuri ești foarte activ, cu mult farmec când vrei să cucerești pe cineva. În următoarele zile ești atenționat la sănătate, trebuie să ai un echilibru între muncă și odihnă. Duminica este pentru jumătatea ta.

Rac

Lupți pentru informațiile pe care e bine să le știi la timp. Cercetări, documentare și inspirație. Ies la iveală secrete și descoperi lucruri la serviciu despre colegi care nu au fost sinceri. Știi cum să abordezi situațiile. Weekendul este făcut pentru distracție.

Leu

Preocupări legate de bani, în special în prima zi din săptămână. Ești isteț și există o hartă foarte bună și șanse mari pentru a spori domeniul financiar datorită succesului la public. Te afli în mediul potrivit. Prietenii sunt pe primul plan la final de săptămână.

Fecioară…

Citeste continuare Zodiilor din Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Eforturi pentru Fecioară