HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5 – 11 septembrie 2022. Călătorii pentru mai multe zodii

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile astrologice pentru intervalul 5 – 11 septembrie 2022, pentru toate cele 12 zodii.

Renumitul astrolog de la Antena 3 anunță o săptămână aflată sub semnul interacțiunii, dar zodiile sunt totuși în control și conștiente de poziția pe care o au. Știu ce e de făcut. Nativii sunt harnici și au parte de rezultate.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 5 – 11 septembrie 2022, pentru fiecare nativ

Semnele zodiacale sunt protejate de planetele din Fecioară și din Taur, în special legat de relațiile cu autoritățile. E bine să luăm decizii foarte calculate.

Berbec

Luni și marți sunt pentru decizii, chiar și din cele inconfortabile. Se anunță interacțiuni din care ieși câștigător, în timp ce următoarele 2 zile sunt pentru a analiza dacă vrei să faci sau nu parte dintr-un grup sau colectivitate.

În a doua jumătate a săptămânii nu ești dispus să dai curs invitațiilor pe care le primești. Weekendul este pentru odihnă și relaxare.

Taur

Sunt șanse mari să se rezolve unele probleme administrative sau diligențele cu autoritățile. Se pot obține acte, autorizații și aprobări. Se discută lucruri importante și se fac planuri de viitor. Miercuri și joi e posibil să nu fii de acord cu superiorii.

Ești pus într-o situație dificilă la locul de muncă. Finalul de săptămână te găsește în compania prietenilor și a celor care te înțeleg.

Gemeni

În primele 2 zile economisești energie sau te gândești la profituri, știi să profiți de oportunități. Nu sunt excluse colaborările cu persoane experimentate sau în vârstă. Atenționări în zilele de miercuri și joi cu privire la acte sau termene limită.

Dacă nu le respecți, atunci suporți consecințele. Vineri și sâmbătă poți vedea unele responsabilități ca fiind săcâitoare, e bine să le amâni.

Rac

Săptămâna începe cu interacțiuni bune și oameni pe care poți conta. Pot ieși colaborări excelente și discuții fructuoase. Miercuri și joi nu strică să fii atent la bani și la investițiile pe care urmează să le faci. Fă calculele necesare.

E foarte important să rămâi realist, în timp ce următoarele 2 zile vorbesc despre posibile călătorii sau interacțiuni cu persoane aflate la distanță. Ai nevoie de experiență pentru sufletul tău.

Leu

Muncești cu îndârjire și insistență, dar ai parte și de rezultate. Ai chef de lucru și te concentrezi pe activitățile din agendă. Miercuri și joi sunt pentru interacțiuni cu oameni de nădejde, dar pot exista și diferențe de opinie sau de viziune.

Relația cu partenerul de viață poate avea un pic de suferit. Mare atenție la orgolii în zilele de vineri și sâmbătă. E bine să nu cheltui bani, iar în weekend poți să ieși puțin din atmosfera obișnuită.

Fecioară…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5 – 11 septembrie 2022. Călătorii pentru mai multe zodii