HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5 – 11 septembrie 2022. Călătorii pentru mai multe zodii

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile astrologice pentru intervalul 5 – 11 septembrie 2022, pentru toate cele 12 zodii.

Renumitul astrolog de la Antena 3 anunță o săptămână aflată sub semnul interacțiunii, dar zodiile sunt totuși în control și conștiente de poziția pe care o au. Știu ce e de făcut. Nativii sunt harnici și au parte de rezultate.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 5 – 11 septembrie 2022, pentru fiecare nativ

Semnele zodiacale sunt protejate de planetele din Fecioară și din Taur, în special legat de relațiile cu autoritățile. E bine să luăm decizii foarte calculate.

Fecioară

Previziunile astrologice anunță imaginație, creativitate și chef de lucru. Te simți foarte bine, ai înțelepciune și poți da sfaturi prețioase altora. Miercuri și joi vin cu tensiuni la muncă din cauza unor dificultăți în sistem.

E nevoie de răbdare și să fii atent la semnalele pe care le primești legat de sănătate. Le-ai cam neglijat. La final de săptămână e bine să fii înconjurat de persoane optimiste.

Balanță

Vești bune, realizări în familie și lucruri constructive. Ești concentrat pe ce ai de făcut și nu te lași deloc distras. Miercuri și joi pot exista emoții și tensiuni, în special în relațiile cu apropiații. Astrele te sfătuiesc să nu cheltui.

Pentru vineri și sâmbătă calculează foarte bine activitățile pe care le ai de făcut. În weekend, petreci în compania partenerului de viață.

Scorpion

Acte, planuri și informații greu de legat. Îți pui foarte multe întrebări sau faci cercetări. Important este însă că îți bați capul să înțelegi ce se întâmplă. Miercuri și joi aduc dificultăți în cuplu sau în familie. Atmosfera e destul de rece în cămin.

Atenție și la sănătate. Zilele de joi și vineri vin cu o atmosferă un pic mai sentimentală. E bine să-ți deschizi sufletul și să spui ce ai pe suflet.

Săgetător

Ești mulțumit de calculele pe care le-ai făcut și de investiții, sunt aspecte foarte bune. Ai făcut mutări inspirate. Miercuri și joi se cere atenție la călătorii, să fii corect, să nu iei amenzi. Informațiile pe care le primești pot crea confuzie.

Sunt șanse mari să tragi concluzii pripite. În weekend, astrele spun că este o perioadă numai bună pentru a sta cu familia.

Capricorn

Astrele spun că ești implicat emoțional, în special legat de schimbările care se petrec în viața ta și în jur. Lasă intuiția să vorbească și vei vedea dincolo de aparențe. Atenție la efort și la bani, nu orice muncă merită realizată.

Câștigurile nu răsplătesc efortul, nervii și timpul și asta se va vedea în zilele de miercuri și joi. Călătorii în a doua jumătate a săptămânii, în timp ce weekendul este pentru familie.

Vărsător

E o săptămână marcată de liniște și pace. Dai rezultate foarte bune dacă ești lăsat în pace, să te concentrezi pe ce ai de făcut. Unii se pot izola. Energia este vizibilă abia după ziua de miercuri, când ești riguros și aspru cu cei din familie.

Nu vrei să iei parte la treburile casei și ești tot mai preocupat legat de bani. Nu ești dispus să pierzi niciun leu, dar nici să cheltui imprudent. Călătorii în weekend.

Pești

Interval minunat sub aspect social. Întâlnirile sunt agreabile și stimulative, iar discuțiile sunt intelectuale. Poți cunoaște oameni noi sau ajungi să faci parte din grupuri onorante unde se întâmplă lucruri interesante.

Miercuri și joi, atenție la niște greșeli mai vechi, pe care acum abia le înțelegi și le corectezi. Emoții multe vineri și sâmbătă. Vrei să lași o anumită impresie în fața unor persoane importante.