HOROSCOP & ASTROLOGIE

Mercur devine retrograd în zodia Balanță pe 10 septembrie 2022! Probleme majore pentru Raci și Capricorni

Cum ne va influența Mercur retrograd în Balanță din 10 septembrie 2022? Fenomenul astrologic nu va aduce lucruri tocmai plăcute pentru anumite semne zodiacale.

Mercur devine retrograd pe 10 septembrie în zodia talerelor, Balanța. Pe scurt, vorbim despre o perioadă în care deciziile se vor lua cu mai multă dificultate, deoarece vom fi mai confuzi, mai nesiguri, mai nepregătiți pentru ceea ce vreme.

Mercur retrograd în Balanță: cele mai afectate zodii

ADVERTISING

Cele mai afectate vor fi chiar Balanțele, obișnuite să ia, de obicei, decizii majore chiar în această perioadă a anului (septembrie-octombrie până maximum în noiembrie). Întrucât Mercur va fi într-o mișcare retrogradă, nativilor de aer li se recomandă să fie extrem de atenți la ce hotărâri iau căci s-ar putea să cadă în tot felul de păcăleli.

Afectați vor fi și Racii și Capricornii. Capricornii pot întâmpina anumite probleme de sănătate, unele pe care le-au tot neglijat de-a lungul timpului. Cât despre Raci, aceștia au parte de discuții cu partenerul de viață, cu familia, cu colegii de muncă ori chiar cu șefii. Este cea mai grea lună din an pentru ei.

Săgetătorii și Vărsătorii, noroc la bani

Peștii au parte de tensiuni în zona socială. Au tendința să se certe cu mai multe persoane în același timp, să se ia de ceilalți din senin.
Când vorbim despre Berbeci, în schimb, se întrevăd niște ființe vii noi în casa lor. E perioada ideală pentru cei care vor să adopte un câine sau o pisică ori, cine știe, vreun alt necuvântător.

Mercur îi învață pe Tauri cum să facă anumite calcule, de fapt. Strâng din dinți și se focusează pe lucrurile certe din viața lor. Nu mai visează la cai verzi pe pereți.

Gemenii au o perioadă ceva mai liniștită. Nu se întrevăd cine știe ce provocări pentru ei. Totul decurge firesc. Leii și Fecioarele, în schimb, prind o energie fantastică încât până și cei mai apropiați oameni sunt uimiți de câtă adrenalină zace în ei.

ADVERTISING

Scorpionii își fac temele pentru un examen sentimental important. Săgetătorii și Vărsătorii au o perioadă de belșug. Mercur retrograd le aduce avantaje financiare.

ADVERTISING
ADVERTISING