HOROSCOP & ASTROLOGIE

Mihai Voropchievici explică semnificația orelor fixe în iubire! Ce nu știai

Mihai Voropchievici explică semnificația orelor fixe în iubire, din punct de vedere numerologic.

Mihai Voropchievici explică semnificația orelor fixe în iubire, din punct de vedere al cunoașterii partenerului, a stării sale de spirit, de fapt. Ce înseamnă atunci când ne uităm la ceas la oră fixă?

Semnificația orelor fixe în iubire. Mihai Voropchievici dezvăluie mari secrete

ADVERTISING

Să vedem cum se manifestă acele momente și ce ascunde fiecare oră fixă. „Cred că vi s-a întâmplat de multe ori la ceas și nu întâmplător vedeți ora fixă”, explică Mihai Voropchievici.

Ora 24 sau 00: iubirea voastră are șanse să dureze o viață. Tot ce gândești ți se va realiza. Pentru ora 01, semnificația este alta: ai sentimente intense și, undeva, partinice. Te simți atras și de calitățile tale, ești un pic narcisist și vrei ca toată lumea din jur să te cunoască bine.

Semnificația orelor fixe în iubire. Ora 02: Singur ești, te scoate cineva la o întâlnire, iar dacă ești într-un cuplu, vei vrea să te mai lase în pace partenerul, căci ești cu gândul la altă persoană. 2 noaptea are enunț de ruptură.

Ora 03: Ești timid. Ai vrea tu să inițiezi ceva, dar parcă n-ai curaj. Dacă ești căsătorit, partenerul are senimente sincere față de tine. La ora 04 fix, relația voastră devine mai serioasă și dacă nu sunteți încă angajați într-o căsătorie, aceasta e posibilă.

Am ajuns și la ora 05: trebuie să te gândești de două ori înainte să acționezi. Dacă ești într-un cuplu, e cazul să iei o pauză. Acest 5 este plin de surprize.

ADVERTISING

Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la 6 fix dimineața

Ora 06: Cineva vrea să te recucerească. E posibil să afli noutăți care vor intra cât de curând în viața ta. La ora 07 dacă te uiți, înseamnă că e cineva din grup care nu te dorește sau cineva te vrea prea mult să îi facă în necaz celui care te dorește.

Semnificația orelor fixe în iubire. Ora 08 dimineața: noroc în amor toată ziua. Dacă te-ai uitat la ceas la 8 fix, ai parte de noroc în dragoste până la finalul zilei, așa că e bine să îți declari sentimentele.

Ora 09: vești bune, dar o persoană misterioasă își dezvăluie sentimentele față de tine. Ora 10: prietenul sau prietena se pare că are intenții foarte serioase de căsătorie.

Ora 11: Ai păreri greșite față de partenerul de viață. Cu toate astea te iubește, deși nu știe să o spună. Ora 12, miezul zilei: Treci ușor peste o ceartă și peste o cumpănă care se ivește în cuplul tău.

Ora 13: partenerul se gândește la tine și te vrea mai aproape. Se pare că parteneriatul vostru e separat de o distanță. Ora 14 fix: cel/cea de care ești îndrăgostit/ă are aceleași sentimente și îți trimite semne.

Ora 21: Gelozia își face simțită prezența

Ora 15: Cucerești pe toți cei din jur cu farmecul tău. Dorul tău de iubire e la cote maxime. Ora 16: O blondă vrea să te sărute. Ar fi cazul să iei tu inițiativa.

Ora 17: Cresc sentimentele în cuplu. În schimb, la 18, ești invitat la o petrecere. Poți cunoaște persoane noi. Ora 19: pasiunea în cuplu crește, se intensifică. Dragostea dă pe afară, peste tot.

ADVERTISING

Semnificația orelor fixe în iubire. Ora 20 fix: Un prieten sau o prietenă simte mai mult pentru tine, dar vrea să treci tu la pasul următor. Ora 21: Gelozia partenerului e mare. Crede că nu-l mai iubește. Încearcă să dovedești contrariul.

Ora 22: Partenerul sau partenera e cucerit/ă definitiv de tine. Ai cucerit persoana care urmează să fie alături de tine toată viața. La ora 23, persoana de lângă tine te vrea numai pentru ea.

ADVERTISING
ADVERTISING