STIRI

Poliţist muşcat de mână de un infectat cu virusul HIV. Bărbatul doar ce se eliberase din închisoare

Duminică, 11 octombrie, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, în apropierea staţiei CF Medgidia, au fost solicitaţi de şeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecţie şi fără bilet.

Persoana în cauză, la vederea poliţiştilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să îşi decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliţie TF Medgidia. La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării. 

ADVERTISING

În momentul în care a fost încătuşat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îl muşte pe unul dintre ei de antebraţul stâng, partea superioară. 

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliţie TF Medgidia, urmând a fi prezentat, în scurt timp, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Starea poliţistului este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

ADVERTISING

Lasă un răspuns