STIRI

Premieră pentru anchetatorii români: O femeie a jefuit o sală de jocuri

O femeie a jefuit o sală de jocuri din sectorul 4 al Capitalei, aceasta fiind prinsă de către poliţişti care au găsit asupra ei şi suma sustrasă din sala de jocuri.

Casiera unei săli de joc a sunat la Poliţie, marţi seară spunând că a fost tâlhărită de o femeie, care a bătut-o şi i-a luat încasările din ziua respectivă, adică 3.000 de lei, relatează ştirileProtv.ro.

ADVERTISING

Un echipaj de poliţie a ajuns în scurt timp şi au găsit-o pe suspectă chiar în apropiere. La percheziţia corporală au fost găsşiţi banii furaţi, a transmis Poliţia Capitalei într-un comunicat.

„Secţia 26 a fost sesizată, marţi, în jurul orei 19,00, de casiera unei săli de joc cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu într-o încăpere în care accesul publicului este restricţionat, a intrat o femeie care, prin violenţă, a deposedat-o de încasările zilnice, estimate la 3.000 lei, apoi aceasta a părăsit locaţia. Poliţiştii au depistat în zonă o tânără de 26 de ani bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind imobilizată şi condusă la audieri. În urma efectuării controlului corporal, asupra bănuitei a fost găsită suma de bani reclamată ca fiind sustrasă” a comunicat Poliţia Capitalei.

Femeia de 26 de acuzată de comiterea faptei a fost reţinută, iar suma furată a fost restituită victimei. Procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru suspecta de 26 de ani, cercetată pentru tâlhărie calificată.

ADVERTISING

Lasă un răspuns