STIRI

Sofer fara permis a intrat intr-o statie de autobuz si a lovit un politist. Barbatul conducea o masina furata.

Astazi in data de 13.07.2020, un barbat in varsta de 33 de ani din comuna Schitu, Judetul Olt, a fost retinut duminica dupa ce ar fi acrosat cu masina un Politist. Barbatul a fost somat, si nu ar fi oprit la semnalele politistilor si a provocat un accident intrand cu masina intr-o statie de autobuz. Acesta conducea fara sa posede un permis de conducere si a refuzat recoltarea probelor biologice.

IPJ OLT: Incidentul s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in comuna Schitu, jud. Olt, unde barbatul in varsta de 33 de ani din localitate nu a oprit la semnalele facute de un echipaj de politie, si-a continuat deplasarea, a pierdut controlul asupra directiei de mers intrand cu masina intr-o statie de autobuz.

Barbatul este banuit ca a acrosat un Politist care s-a deplasat catre autoturismul sau pentru a-l imobiliza, precum si echipajul de politie iar ulterior a parasit locul accidentului„, sustin Politistii.

Politistii in cele din urma l-au prins si l-au imobilizat pe sofer, pe un drum agricol din apropiere, iar acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Din verificari, Politistii au aflat ca barbatul nu avea permis de conducere, iar masina pe care o conducea acesta, era furata.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pentru ultraj, conducerea unui vehicul fara a avea permis de conducere, refuz de recoltare probe biologice, si distrugere.

ADVERTISING
ADVERTISING

Lasă un răspuns