STIRI

Băiatul de 16 ani accidentat pe Drumul European 574 a murit la spital. Tatăl său îl însoţea în…

Victima accidentului petrecut pe Drumul European E 574, în judeţul Olt, a decedat la spital, în urma rănilor foarte grave suferite.

Băiatul, care nu avea nici 16 ani împliniţi, pornise într-o cursă cu motociclete de tip enduro însoţit chiar de tatăl său. Băiatul nu avea permis de conducere, iar motocicleta sa, conform anumitor surse, nu era înmatriculată. Cursa nebună a avut loc pe drumuri de câmp, accidentul petrecându-se însă în momentul în care băiatul a vrut să traverseze drumul european către Piatra-Olt. A fost surpins de un autoturism condus regulamentar de un şofer care circula pe direcţia Slatina –  Craiova. Rănile suferite de motociclist au fost deosebit de grave, fiind preluat în stare de comă de echipajul SMURD ajuns la faţa locului. Băiatul a decedat însă la scurt timp.

„La data de 25 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliţie  Judeţean Olt a fost sesizat despre faptul că pe DN 65,  in afara comunei Găneasa, a avut loc un eveniment rutier. La faţa locului a fost găsit un autoturism şi o motocicletă avariate, o persoană, conducătorul motocicletei, un minor de 15 ani, necesitând îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Cercetările au fost efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Olt, aceştia desfăşurând activităţi pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă şi conducere fără permis“, au informat reprezentanţii IPJ Olt.

Lasă un răspuns