STIRI

Cine este NEA MĂRIN (Marin Barbu). SA FACEM CUNOSTINTA! Data nașterii, căsătorie, copii, carieră..

Află tot ce nu știai despre Nea Mărin. Care este numele real din buletin și ce vastă are unul dintre cei mai simpatici și carismatici oameni de televiziune.

Nea Mărin, pe numele real, Marian Barbu, s-a născut pe 30 noiembrie 1958 în Conțești, județul Teleorman și este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, fiind cunoscut pentru celebrele show-uri în care vedetele sunt puse la muncă.

Cine este Nea Mărin (Marin Barbu)

Ce studii are Nea Mărin 

Nea Mărin este absolventul Școlii Populare de Arte, secția coregrafie, fiind, în prezent, unul dintre cei mai apreciați coregrafi din România.

Nea Mărin și-a descoperit pasiunea pentru dans pe când era doar un copil și la numai 15 ani, era numit coregraful Ansamblului Faur din București.A făcut parte din grupul de dans „Călușarii din Costești” și iată că astăzi, Nea Mărin montează spectacole și oferă consultanță ansamblurilor din România, în calitate de coregraf.

„În calitate de coregraf al Centrului Național de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale acord consultanța de specialita te tuturor ansamblurilor din România și montez diferite spectacole pentru mai multe ansambluri profesioniste din țara.Ca președinte ma ocup de promovarea ansamblurilor profesioniste, de amatori și de copii, care ne reprezinta atât în țara, cât și în strainatate la festivaluri naționale și internaționale”, spune Nea Marin în cadrul unui interviu.

Nea Mărin a lucrat, de-a lungul timpului, cu zeci de vedete de televiziune, cucerind publicul larg din România prin replicile sale pline de umor și stilul inconfundabil de a pune la încercare nervii invitaților săi.

O bună bucată de vreme, Nea Mărin a făcut parte din echipa Pro Tv, însă acum, poate fi urmărit pe Antena 1, făcând deliciul publicului în emisiunea „Poftiți pe la noi!”.

Nea Mărin are o energie debordantă și mărturisește că are un stil de viață sănătos, însă familia și dansul sunt elementele care îi pornesc motoarele în fiecare zi.

„Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt familia și dansul. Nu aș putea nici să mă abat de la regimul meu de viață, care este un pic mai diferit. Dimineața, la trezire, beau un pahar de apă și iau o lingură de miere. Urmează micul dejun, cu roșii, ardei, castraveți și o bucată de brânză proaspătă. Prânzul, pe care îl iau în jur de  13-14, constă într-un grătar cu o salată, iar cina, în jurul orei 19, într-o supă sau un pește la grătar. Gustările, la 2-3 ore de masă constau într-un fruct. Acesta este secretul meu”, spune Nea Mărin.

Nea Mărin are o familie numeroasă și este căsătorit, de mai bine de 40 de ani cu Mărioara, femeia care i-a fost alături necondiționat. Cei doi s-au cununat civil însoțiți de 4 invitați, însă nunta a fost un eveniment cu adevărat special, la care au participat peste 400 de invitați.

„Ea este cea care ma împinge de la spate atât în domeniul artei coregrafi ce, cât și în ceea ce înseamna televiziunea. Ma bucur foarte mult ca vara asta a venit și ea în vizita la o pensiune, pentru ca a avut ocazia sa vada cât de mult muncesc.”

Nea Mărin are două fete, de care este extrem de mândru. Dana și Larisa, pe numele lor, sunt comorile lui Nea Mărin. Cea mică i-a călcat pe urme tatălui, fiind profesoară de dansuri populare, dar și absolventă a Academiei de Studii Economice din București.

Nea Mărin are doua fete, Dana și Larisa 

„Mesele la noi în familie sunt foarte importante. În general, duminica luăm masa împreună. Fetele ştiu când trebuie să fie masa gata pentru că tati face foarte frumos când îi este foame. Nimeni nu trebuie să stea în faţa lui, decât atunci când este gata”, a declarat Larisa în cadrul show-ului culinar.

Nea Mărin este un bunic împlinit, întrucât fiica cea mare i-a dăruit doi nepoței,  Darius Andrei și Ana Maria.

„Tot timpul se uită la toate emisiunile. Mai ales Darius, ține minte tot, știe toate emisiunile, când am fost în Deltă sau în altă parte, când am fost cu Liviu sau cu altcineva. Le și am înregistrate și se mai uită și așa. Sunt mândri de mine. Însă ei nu înțeleg ce se întâmplă pe stradă. Când mergem și ne întâlnim cu oameni străini care mă salută, care se opresc să vorbească cu mine… Până acum vreun an ziceau că sunt colegii mei sau că ne cunoaștem de undeva. Îi las să înțeleagă ei singuri ce se întâmplă”, povestește Nea Mărin.