HOROSCOP & ASTROLOGIE

CONTINUARE: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2023

Horoscop Special al zilei de 19 august 2023
Horoscop Urania 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

ADVERTISING

Horoscopul zilei de 19 august 2023:

Horoscopul zilei de 19 august 2023. Diplomatia este cuvantul cheie – nu te poti satura de el astazi. Pentru ca exista o cuadratura Luna-Venus in horoscopul de astazi, poti sesiza un frecus usor. Luna este un simbol al feminitatii in astrologie si este posibil ca aceste conflicte sa apara in principal cu sau intre femei. De asemenea, se poate intampla astazi ca femeilor sa le fie foarte greu sa-si afirme drepturile sau sa fie judecate complet gresit. Mai ales in aceste chestiuni, astazi este nevoie de multa sensibilitate pentru ca totul sa ramana armonios.

Horoscopul de Mâine 19 august 2023

Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate.O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Te afli intr-un moment de reconfigurare interioara si repozitionare in raport cu experientele traite. Este vital sa restabilesti legatura cu Divinitatea si sa porti un dialog sincer cu sufletul tau. Ai sansa sa primesti raspunsuri launtrice esentiale, iar prin detasare de cotidian si material, poti beneficia chiar de un ajutor providential. De asemenea, recomandarea mea este sa incerci sa renunti la a controla tot ce misca. Accepta ca nu stii cum se vor derula lucrurile, evita scenariile negative si lasa viata sa te ia prin surprindere.

ADVERTISING

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Aceasta zi vine cu inspiratie, creativitate, dovezi de iubire din partea unei persoane dragi, gesturi frumoase din partea prietenilor, aspiratii noi si mai multa incredere in viitor. Recomandarea mea, avand in vedere ca inca mai exista tensiuni pe cerul astral al Balantelor, este sa incerci sa traiesti cat mai mult clipa prezenta, sa savurezi micile bucurii, sa fii recunoscator pentru tot ce ai si apare in viata ta. Esti iubit, esti apreciat, esti pretuit. Primeste si fii constient de toate astea!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna si Soarele pun umarul pentru a spori stralucirea ta in mediul profesional si pentru a aduce noi coordonate in cariera. Inceputul acestei saptamani pune accentul pe putere personala, afirmare, recunoastere sociala, succes profesional. Este momentul pentru o schimbare, pentru o repozitionare, o reconfigurare a atitudinii tale in acest sens. Se pot incepe noi colaborari, poti corecta niste greseli, poti reveni asupra unei decizii mai vechi. Este un moment favorabil succesului, cu conditia sa fii dispus sa arunci tot ce inseamna „balast”.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Luna plasata in Leu, foarte aproape de formarea aspectului de Luna Noua, activeaza zona calatoriilor lungi, a raporturilor cu strainatatea, evolutiei spirituale, elevarii si emanciparii. Acest inceput de saptamana este posibil sa le aduca multor Sagetatori gandul de a emigra sau macar de a face o calatorie mai lunga, pentru a-si regasi bucuria de viata, pentru a-si reconfigura unele principii si convingeri. Oricum, ai ceva mai mult optimism in ce priveste viitorul, iar entuziasmul generat de gandul unui nou inceput iti confera o putere incredibila de a intoarce lucrurile in favoarea ta.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Zilele acestea, accentul este pus pe planul material, pe avantajele financiare obtinute prin altii. Ai sansa sa primesti ajutor, acesta imbracand diferite forme. Primeste cu bratele deschise ce ti se ofera, pentru ca ai sansa sa te redresezi financiar si material. Unii Capricorni pot fi finantati pentru demararea unui proiect, altii sunt sustinuti de partenerii de viata. Si totusi, e nevoie de un echilibru intre material si spiritual, altfel spus, e nevoie sa acorzi atentie si revelatiilor care vin in cascada.

ADVERTISING

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Accentul este pus astazi pe parteneriate, imagine sociala, discutii si acorduri de tot felul. Luna trece prin zona parteneriatelor oficiale si iti poate aduce o propunere frumoasa sau o reeditare a unei relatii de colaborare avantajoase. E foarte important ca astazi sa asculti cu atentie ce au ceilalti de spus, mai ales la adresa ta. Asculta parerile altora, chiar daca nu prea-ti place. Fii receptiv si deschis la propuneri.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Zona muncii primeste astazi raze benefice, asa ca incearca sa te concentrezi asupra activitatilor profesionale, mai ales asupra celor rentabile, care iti pot aduce beneficii materiale imbucuratoare. Acum e nevoie sa muncesti, nu e timp prea mult de relaxare, dar macar muncesti cu folos. Se intrevad la orizont si noi inceputuri de proiecte, poate chiar un nou loc de munca sau noi responsabilitati. Primeste tot ce e nou, cu bratele deschise!

ADVERTISING