COVID19 a ajuns si la Dacia! Renault confirma ca exista cazuri de infectare printre angajatii de la Uzina Mioveni

Mai mulţi angajaţi Dacia de la Uzina Mioveni sunt infectaţi cu coronavirus, a anunţat Renault, care nu precizează însă numărul acestora.

În data de 14 iulie, publicaţia argesulonline.ro a relatat faptul că, potrivit surselor sale, la Uzinele Dacia din Mioveni există câteva zeci de cazuri de angajaţi infectaţi cu noul coronavirus. Miercuri, reprezentanţii Dacia au confirmat această situaţie printr-un comunicat de presă. Compania confirmă că există angajaţi ai fabricii infectaţi cu noul coronavirus, fără însă să precizeze numărul acestora. Sursele argesulonline.ro arată că ar fi vorba de aproximativ 50-60 de cazuri. Comunicatul transmis de Grupul Renault: „Din păcate, avem angajaţi confirmaţi pozitiv cu virusul COVID – 19 sau suspecţi care se află în izolare. Aceştia au fost confirmaţi de către autorităţile medicale cu care suntem în permanentă legătură. De la reluarea activităţii, în acord cu autorităţile sanitare şi cu sindicatul, am aplicat măsuri de protecţie stricte şi am vegheat că acestea să fie respectate de către toţi angajaţii. Activităţile pe platforma industrială continuă normal, fără a fi afectată fabricaţia.

Pentru protejarea sănătăţii angajaţilor noştri şi pentru bună desfăşurare a activităţii, aplicăm cu stricteţe toate măsurile de prevenţie necesare. În plus, adoptarea unui comportament responsabil atât la locul de muncă, precum şi în timpul liber, ne va permite tuturor să menţinem situaţia sub control”, se arată în comunicatul de presă citat.

Sursa articol: adevarul.ro

Lasă un răspuns