STIRI

Doua BANCOMATE au fost aruncate azi dimineata in aer in OTOPENI

Explozie puternică în această dimineața în orașul Otopeni! Două bancomate ale unei bănci au fost aruncate în aer de hoți.

UPDATE/ora 11:54.

ADVERTISING

La câteva ore după explozia de la cele două bancomate din Otopeni,Poliția a emis un comunicat în care anunță că hoții nu au reușit să sutragă bani în urma acestui atac.

Conform News.ro,poliţiştii din Ilfov efectuează verificări şi investigaţii pentru depistarea autorilor unor distrugeri ce au avut loc la două bancomate ce aparţin unei bănci din Otopeni,la data de 08 Septembrie 2020.În cauză,au rezultat numai pagube materiale şi nu au fost victime.

Știrea inițială/ora 8:57.

 Din cauza deflagrației puternice,fațada clădirii unde erau aceste bancomate a fost distrusă,iar locatarii din zonă au intrat în panică.

Imediat,la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție,iar traficul în zona exploziei a fost paralizat pentru o bună perioadă de timp.

ADVERTISING

explozie extrem de puternică a alertat în această dimineață locuitorii unei zone din Otopeni,unde două bancomate au fost aruncate în aer de hoți.

Într-o primă fază,locuitorii din zonă au crezut că este vorba despre o explozie la o conductă de gaze și au apelat la Serviciul Unic de Urgenţă 112.

Deplasați la fața locului,polițiștii au constatat că două bancomate ale unei bănci au fost aruncate în aer,fațada clădirii fiind distrusă.

”În jurul orei 05:00,Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că la parterul unui bloc din oraşul Otopeni a avut loc o distrugere.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni împreună cu efective de pompieri şi specialişti din cadrul IGPR,precum şi conducerea IPJ Ilfov,pentru efectuarea de activităţi specifice” – informează Biroul de presă al IPJ Ilfov, conform ObservatorNews.

Imediat după producerea exploziei,la fața locului au ajuns echipaje de polițiști ai orașului Otopeni împreună cu efective de pompieri și specialiști din cadrul IGPR, precum și conducerea IPJ ILfov.

În primă fază au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului și conservarea locului faptei. Din fericire, în cauză au rezultat numai pagube materiale și nu au fost raportate victime.

ADVERTISING

Polițiștii ilfoveni efectuează verificări și investigații atât pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident,cât și pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.Până la această oră,nu se știe dacă hoții au reușit să fugă cu banii.

ADVERTISING
ADVERTISING

Lasă un răspuns