DESPRE MAȘINI

FEMEILE care PILOTEAZA BMW-URI

Exista nenumarate pareri despre BMW-uri, cat si despre femeile la volan. Nenumarate numere de stand-up care fac referire la pericolul pe care il prezinta un sofer la volanul unui BMW, dar mai ales o femeie. BMW-ul este marca care a terorizat „posesorii” de alte marci mult mai slabe decat BMW-ul, si care este vazut prost in special de lumea care nu isi permite un astfel de „AVION”, s-au de cei care inca nu au permis si isi petrece timpul prin statia de autobuz.

BMW-ul este o masina foarte, foarte puternica, si femeile care au inceput sa isi achizitioneze si sa piloteze un astfel de exemplar se pare ca sunt foarte apreciate de colegii lor de trafic, SECTANTII.

Aproape că nu există român care să nu își dorească o mașină ”de fițe”, mărcile celebre atrăgând ca un magnet. Fie că este vorba de mașini noi-nouțe sau de unele achiționate second-hand, bolizii ”fac cu ochiul” cumpărătorilor. Doritorii apelază la credite, se împrumută de bani pe la rude și prieteni, dorindu-și cu frenezie să se afle la volanul unei mașini ”cu clasă”. 

Posesorii de BMW, spun ca apreciaza foarte mult fetele care au inceput sa piloteze propulsia (tractiunea spate), si ca fetele care sunt la volanul avioanelor sunt femei adevarate. Din ce in ce mai multe soferite au inceput sa apara la volanul BMW-urilor, si chiar calca foarte bine pedala de acceleratie. Femeile care chiar spun pe retelele de socializare ca nu le plac BMW-urile total fals. Orice fata isi doreste un iubit cu un asa avion sa simta adrenalina si puterea unui astfel de bolid.

BMW-ul nu este o masina pe care sa o recomanzi, este o masina destul de puternica mai ales daca ajungi sa vii de pe tractiunea fata. BMW-ul sa nu uitam ca a facut foarte multe victime din cauza incompetentilor care au trecut de la caruta la BMW, de aceea pentru unii aceasta marca este vazuta prost, dar nu asta conteaza, ci placerea si pasiunea pentru aceasta marca.

BMW o masina de mare CLASA care a ajuns si pe mainile femeilor in adevaratul sens al cuvantului „FEMEIE”.

Respect maxim pentru femeile care au un BMW si care il Piloteaza pe strazi. Grija si conduceti prudent!

ADVERTISING
ADVERTISING

Lasă un răspuns