STIRI

O tanara in coma dupa ce si-a prins capul in sistemul decapotabil al masinii

Astazi in data de 20.06.2020, dimineata ora 6, o tragedie a avut loc. O tanara e acum in coma dupa ce si-a prins capul in sistemul decapotabil al masinii la Constanta. Accidentul a avut loc la ora 6 dimineata, pe strada, iar femeia a fost dusa la spital intubata.

Tanara in varsta de 33 de ani a fost ranita de o orietena care a apasat butonul sistemului de decapotare al masinii.
Femeia este in stare grava acum, a suferit un traumatism craniocerebral foarte grav.

„În această dimineață, în jurul orei 06.05, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizati privire la faptul că o femeie și-a prins capul între haion și sistemul de decapotare al autoturismului.
Incidentul a avut loc pe strada I.L.Caragiale, intersecție cu Spătarul Nicolae Milescu, din municipiul Constanța.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că victima se afla pe bancheta din spate, iar în momentul în care a fost activat sistemul de decapotare de către pasagera din dreapta-față, capul i-a fost prins între haion și sistemul de decapotare.

Martorii spun ca ar fi vorba cum ca femeia si-ar fi pierdut portofelul si din cautare a fost apasat butonul dispozitivului de decapotare al masinii.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a comunicat Poliția.

Medicul Claudia Diana Tatarici, de la SAJ Constanța a declarat că „o pacientă a fost preluata dintr-o mașină, în comă, cu un traumatism craniocerebral grav, de pe strada I. L. Caragiale, în dreptul numărului 63. Pacienta a fost transportată la spital întubată. La misiune au participat două ambulanțe tip B2 și B2.”

Masina nu este dotata cu sistemul de blocare automata al decapotarii cand suspecta ca ar fi ceva in neregula, majoritatea masinilor noi au fost dotate cu acest sistem (atunci cand se intampina probleme cu decapotarea, sau ceva blocheaza aceasta actiune automat blocheaza si se retrage inapoi) ceea ce aici nu s-a intamplat.

Lasă un răspuns