DESPRE MAȘINI

Cum restez pedala de acceleratie la BMW E46

De-a lungul timpului, BMW E46 se adapteaza la stilul dumneavoastră de condus. Poate vă amintiţi zilele când maşina dumneavoastră era rapida şi şi demara brusc când de abia atingeai pedala? Ti-ai pierdut acel sentiment? Ei bine, nu e în totalitate vina ta. Este distractiv sa mergi repede, dar oare de ce masina ta nu mai are acelasi sprint? O puteţi schimba înapoi la o setarile implicite, dacă doriţi.Iată paşii de urmat pentru un E46. Acestia sunt simpli şi uşor de urmat.

1. În primul rând, cu cheia scoasa din contact, stati în scaunul şoferului şi apoi introduceţi cheia.
2. Rotiţi cheia în poziţia „2”. Poziţia „2” este acea pozitie înainte aceleia in care se porneste motorul.
3. Aşteptaţi 10 secunde şi apoi reveniti cu cheia la poziţia „0”, care este poziţia iniţială.
4. După care aşteptaţi din nou 10 secunde şi apoi porniţi motorul.

SURSA: CIOLEX.ROAcum ati resetat masina in privnta modului de răspuns al acceleratiei, masina va demara iarasi ca la inceput, dar cu timpul se va adapta la modul dvs, de conducere pe care il veti adapta dupa aceasta resetare.

ADVERTISING

Deci, daca aveti in general un stil de conducere calm (nesportiv sa spunem), de-a lungul timpului acceleratiei va deveni din nou lipsit de vlaga si va fi nevoie din nou de o astfel de resetare. Se recomandă ca acest lucru să fie efectuat la fiecare 3-6 luni dacă simţiţi nevoia ca masina dvs. sa fie iar „nervoasa/sportiva”.

SURSA: CIOLEX.RO

Acest articol este scris complet de CIOLEX.RO, copierea acestuia este strict interzisa!

ADVERTISING

Lasă un răspuns